Non Woven Produk Reresik Series

17 taun pangalaman ngadamel Produk beberesih Nonwoven ngajantenkeun urang ahli industri ieu sareng urang moal liren milarian tingkat kualitas produk sareng jasa anu langkung saé pikeun unggal palanggan.

tingali deui
  • Quality gene

    Gén kualitas

    Kasadaran kualitas pikeun sadaya pagawé, sumanget kapinteran, sareng DNA kualitas alamiah, ngendalikeun sadaya ranté industri tina bahan pikeun ngolah, produksi, desain sareng pamekaran, sareng penjualan terminal, sareng janji yén unggal léngkah tiasa dilacak.

    diajar deui
  • Brand Concept

    Konsép Merk

    Kami sacara ketat milih katun kualitas luhur salaku bahan baku inti, nganggo téknologi anu nembé dikembangkeun, Jaga kesederhanaan asli serat katun alami, sareng miara kasihatan kulit pangguna.

    diajar deui
  • Happiness

    Kabagjaan

    Produk kami nyumponan kabutuhan bumi, perjalanan sareng skénario sanés. Produk katun lemes sareng portabel nyandak pangalaman anu raoseun, ngajantenkeun unggal dinten kahirupan saderhana sareng éndah.

    diajar deui
  • Production Environment

    Lingkungan Produksi

    Masing-masing prosés produksi réngsé dina lokakarya Standar Bersih Standar Standar Standar standar sapuluh rébu pikeun ngontrol baktéri polusi awal dina tingkat anu handap pisan, janten cocog pikeun produk perawatan médis, saniter sareng perawatan bumi.

    diajar deui
  • about

tentang Kami

Kami produsén profesional produk beberesih non-anyaman saprak 2003 taun,

Kami mangrupikeun perusahaan milik kulawarga, sadaya kulawarga urang bakti ka pabrik urang.
Kisaran produk kami lega, utamina ngahasilkeun anduk anu dikomprés, tisu garing, tisu pembersih dapur, anduk gulung, tisu penghapus makeup, tisu kering orok, tisu pembersih industri, topeng wajah anu dikomprés, dll.

ngartos langkung

bérita paling énggal

produk panas

buletin